Att välja rätt bantningsmedel

Posted by: Carola Jonsson

June 11th, 2014 >> Viktnedgång

MirakelpillerAtt välja rätt bantningsmedel är inte direkt det allra lättaste idag med tanke på att de flesta försäljare av dem påstår att just deras är det du bör välja och att det, till skillnad från andra bantningsmedel fungerar.

Mirakelpiller

Ja många är det som påstår sig sälja mirakelpiller, att du genom konsumtion av deras bantningsmedel ska få kilona att rasa som vore de snö i en lavin. Problemet med dessa är att det är endast ett fåtal av dessa försäljare som egentligen har vetenskapliga belägg för vad man säger. Det du som konsument kan göra är att försöka ta reda på så mycket fakta som möjligt, för att göra det så finns det några faktorer som kan vara bra att ha koll på. Vi räknar upp några av dem.Vetenskapliga fakta – För det första, presenterar det försäljande bolaget några vetenskapliga fakta kring produkten. Finns det länkar till forskning som styrker det som försäljaren utlovar? Googla gärna också på produkten för att se vad andra sagt om den.Mirakel! – Om företaget hävdar att det handlar om ett mirakelpiller så är det oftast en bluff. Om företaget däremot förklarar på produktsidan att det handlar om ett medel som kan hjälpa dig i dina försök att gå ner i vikt genom att också förändra din livsstil, ja då ökar graden av trovärdighet avsevärt.Utöver dessa punkter så finns det lite annat övrigt att tänka på också. Exempelvis så kan det vara en fördel om bantningspillret är aptitdämpande. Detta kan exempelvis hjälpa dig som gärna småäter mellan måltiderna att sluta upp med detta.

This entry was posted on Wednesday, June 11th, 2014 at and is filed under Viktnedgång. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.